نتایج جستجوی شما

نکات عقد قرارداد اجاره

ارسال شده توسط admin بر 24 شهریور, 1398
0

نکات عقد قرارداد اجاره را مرور میکنیم و در مطلب زیر به تمام نکات مهم که برای قرار داد اجاره ملک نیاز است پرداخته ایم تا شما عزیزان با اطلاعاتی کامل تر وارد عقد قرار داد اجاره شوید.

مبحث اول : عقد اجاره

اجاره عقد معوض است که به موجب آن مستاجر، مالک منافع عین مستاجره به مدت معینی میشود. عقودی که بر حسب طبیعت خود دارای دو مورد است و هر یک از دو طرف، در برابر مالی که میدهد یا دینی که بر عهده میگیرد، مال یا تعهد دیگری را برای خود تحصیل میکند معوض مینامند . در عقود معوض همیشه دو تعهد متقابل وجود دارد مثلا برای رهن آپارتمان در پروژه تریتیوم vip کافیست با ما تماس بگیرید.

نکات عقد قرارداد اجاره

  1. اصولا اجاره از روزی شروع میشود که امکان تسلیم عین مستاجره و امکان استفاده مستاجر از عین مستاجره فراهم باشد. در اجاره مسکن باید مدت اجاره معین باشد و الا اجاره باطل است. مدت اجاره از روزی شروع میشود که بین طرفین مقرر شده و اگر در عقد اجاره ابتدای آن ذکر نشود از زمان انعقاد قرارداد محسوب خواهد شد.
  2. برای صحت اجاره، مالک باید قدرت بر تسلیم عین مستاجره را داشته باشد و نیز عین مستاجره به نحوی باشد که با بهره برداری از آن از بین نرود و باید عین مستاجره معین باشد.
  3. موجر باید طبق قرارداد عین مستاجره را به مستاجر تسلیم کند در صورت امتناع، موجر از سوی دادگاه اجبار میشود و در صورت عدم امکان اجبار مستاجر حق فسخ دارد.
  4. اگر بعد از قرارداد معلوم شود که عین مستاجره در حال اجاره معیوب بوده، مستاجر حق فسخ دارد. البته اگر موجر رفع عیب کند به نحوی که به مستاجر ضرری وارد نشود، مستاجر حق فسخ نخواهد داشت و اگر عیب در مدت استفاده از عین مستاجره حادث شود، مستاجر نسبت به بقیه مدت اجاره حق فسخ خواهد داشت.
  5. اگر مورد اجاره نیاز به تعمیراتی داشته باشد که تاخیر آن موجب ضرر به موجر شود، مستاجر نمیتواند مانع این تعمیرات گردد حتی اگر این امر مانع استفاده او از مورد اجاره شود که در این حالت قانون به مستاجر اجازه فسخ داده است.
  6. تعمیرات و کلیه مخارج که در عین مستاجره برای امکان استفاده بهتر از آن لازم است به عهده مالک میباشد مگر آنکه خلاف آن شرط شده باشد و همچنین هزینه های مربوط به اسباب و ادواتی که برای استفاده بهتر از عین مستاجره ضروری است برعهده مالک میباشد.
  7. مستاجر باید در زمان های تعیین شده در قرارداد، اجاره بها را پرداخت کند و در مقابل آن از موجر رسید دریافت دارد.
  8. تنظیم قرارداد اجاره به دو صورت رسمی و عادی امکان پذیر است که معمولا افراد در آژانس های مسکن مبادرت به تنظیم قرارداد میکنند که حتما باید دو شاهد ذیل آن سند را امضا کنند.
  9. قراردادهای عادی اجاره باید با قید مدت اجاره در دو نسخه تنظیم شود و به امضا موجر یا مستاجر برسد بعلاوه امضا دو نفر شاهد. اگر موجر یا مستاجر به نمایندگی از طرف دیگری قرارداد را تنظیم میکند، باید وکالتنامه معتبر سمت او به رویت طرف مقابل رسیده و پیوست قرارداد شود.
  10. پس از انقضای مدت اجاره اگر مستاجر از تخلیه عین مستاجره امتناع کند، به درخواست موجر و طبق دستور حکام قضایی ، حکم تخلیه صادر میشود.
بیشتر بخوانید  معرفی شهرک راه آهن (گلستان) منطقه ۲۲

همچنین بخوانید | رهن و اجاره آپارتمان در چیتگر |


 

Rate this post

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقایسه لیست ها

تماس با ما